JÄGAREXAMEN - ROYAL HUNTING SWEDEN

JÄGAREXAMEN KURS MED MÖJLIGHET ATT BOKA DIN FÖRSTA JAKT EFTER AVSLUTAD KURS MED MODERNT BOENDE DÄR FÄLLT VILT INGÅR I PRISET.

1x Jägarexamen på Royal Hunting Sweden (RHS):
Kursen är lämplig för dig som vill lära dig det väsentliga inom jakt och skytte men framförallt behärska skyttet med kula och hagelvapen och bli en säker skytt.
Kurslitteraturen ingår i en form av en app ”RHS Education” fungerar typ som körkortsprovet där du har delprov du ska nöta in med olika svarsalternativ. Du kommer få möjlighet att studera Viltet, Skytteteknik, Jaktmetoder, Säker vapenhantering och mycket mer i appen, för att sedan genomgå det i praktik med våra begåvade passionerade instruktörer.

Vi ger dig alla verktygen och lägger grunden för att du ska bli en duktig skytt och en ansvarsfull jägare de kommande åren.  
Inga erfarenheter eller förkunskaper krävs sen tidigare för att ni ska avlägga kursen och bli examinerade med bravur. 

Skytteutbildningen är uppdelad på 8 kurstillfällen under cirka en månads tid, mellan vardagar 18:00 och samtliga helger. Kika i vår KALENDER för vald månad kurs ”Dag 1” på schemat som kursstart tryck ytterligare på valt datum för att se tider & plats och få detaljerad information för kursplan och tips som hjälper och guidar dig under hela kursen gång.

Royal Hunting Sweden yrkar på kvalitet före kvantitet därför har vi på RHS högsta procentuella första gångs examinerade kursdeltagare i Skåne.
Detta är mycket tack vare våra omfattande kunniga kursledare och övervägande skytte träningar och vår sammanhållning i grupperna med uppföljning av deltagaren vid varje steg.
Som examinerad deltagare kommer du få vidare hjälp med val av vapen och tillbehör och vara en del av RHS familjen för fler trevliga erfarenheter och kunna utöka dina framtida kunskaper .

 

fröjdadals vildsvinshäng (1)

1: Natts jakt och övernattning i Blekinges modernaste stugor

Efter du har tagit Jägarexamen med RHS så får du en bokningsmöjlighet på Fröjdadal Jakt & Stugor som är ett av Blekinges modernaste jaktstugor där du har chansen att fälla ditt första vilt vid valfritt datum. Du får även lista utav RHS vad du ska medta till din första jakt så du är väl förbered inför äventyret. Förutsättningarna är stora för du ska kunna fälla ditt första vilt delvis för skötseln av jaktmarken samt den stora vildsvinsstammen i området som följs upp och kontrolleras noga.

Vid din ankomst kommer en utsedd jaktledare ta emot dig för att checka in dig i ett utav våra nybyggda A-frame stugor med magisk utsikt över sjöar och natur.
Stugorna är fullt utrustade med alla moderniteter du kan tänka dig, även fri Wifi, så du behöver enbart tänka på att ta med personliga tillhörigheter samt förtäring. Självklart är din fyrbenta vän hjärtligt välkommen och bo med dig och njuta av naturens bästa sida.

Strax därefter du har hängt av dig sakerna så får du en guidad tur genom jakten. Jaktlederaren kommer därefter visa vart kojorna och åtlarna är utplacerade så du under dagtid kan inventera platsen samt gå igenom vilka typer utav vilt som får lov att jagas vid det specifika tillfället om inget annat har överenskommits.


Du har nu kommit tillbaka till stugan packat upp och slängt ihop nåt nått gott och satt dig ner på verandan för att avnjuta stunden med en god dryck och gör dig mentalt redo inför jakten.

En stenkast från stugan sätter du dig för att vaka på viltet.
Plötsligt är det ett mål i siktet och du lyckas få nerverna i styr och kramar av skottet och viltet ligger.
Ett samtal så hjälper vi dig såklart efter denna berusade känsla med en snabbkurs i passning och sotning. Våra särskilt utbildade jaktledare står i standby under lyckan och i värsta fall vid eftersök för allas säkerhet och trygghet där alla regler och föreskrifter följs.

LETT AV VÅRAN EXPERTIS OCH PASSION FÖR VERKSTÄLLANDE AV DIN DRÖM TILL ETT GEMENSAMT MÅL. 
”FRÅN SKOG TILL BORD”

Du kan i efterhand välja om du vill ta med dig viltet hem eller om vi ska ta hand om viltet helt och hållet?  Allt från inlämning till slakteri, trikintest till styckning och paketering eller göra läckra vilt korvar recept fulländat utav Royal Hunting Sweden (RHS) & Fröjdadal Jakt & Stugor valfritt. Denna tjänst ingår ej priset där kommer ett tilläggs pris beroende på hur du vill det ska hanteras. Oavsett lär det vara betydligt mer ekonomiskt och mer ekologiskt än andra alternativ.