Från skogen till de svenska borden

Stötta ditt lag - Sälj Exklusiva Viltkorvslådor

Välkommen till en smakupplevelse av det extraordinära – vår exklusiva viltkorvslåda, direkt från skogen till de svenska borden. 

Genom att delta i vår försäljning av dessa utsökta korvar, kan din förening inte bara erbjuda en unik produkt till samhället, utan också tjäna betydande intäkter för era lag eller aktiviteter.

3,1 KILO KORV

Varje låda innehåller 3,1 kilo av våra exklusiva korvar, var och en med sin egen unika smak som kommer att förföra dina smaklökar. vårt sortiment tillfredsställer alla smakpreferenser och lämnar inget övrigt att önska. 

Sedan 2018 har vi ständigt experimenterat för att hitta den rätta balansen mellan vilt. Viltkorven består av dovhjort, älg och späck utav gris där vi får fram de olika egenskaper viltsorterna besitter.

Närproducerad korv av hög kvalite

Vi står för kvalitet och ansvar när det kommer till våra produkter. Varje korv är tillverkad när djuret är färskt och friskt, närproducerat och när det är som bäst. Våra viltkorvar kommer inte från djur som stressats av instängda förhållanden, utan från det vilda där de lever fritt och naturligt. Detta garanterar inte bara en högkvalitativ produkt, utan också en etisk och hållbar försäljning.

Tjäna enkla pengar till laget, föreningen eller klasskassan!

Att sälja dessa viltkorvslådor genom er förening är ett fantastiskt sätt att inte bara erbjuda något speciellt till era supportrar, utan också att stödja ert lag eller förening ekonomiskt. Varje såld låda bidrar till att finansiera era projekt och aktiviteter, vilket gör det möjligt för er att fortsätta blomstra och växa.

SÅ här fungerar det!

Ge ert stöd till det vilda och samtidigt till din förening genom att sälja våra exklusiva viltkorvslådor. Förvandla skogens gåvor till framgång för ert lag eller förening idag!

Om Viltkorvarna i korvlådan

Viltkorven består av dovhjort, älg och späck utav gris där vi får fram de olika egenskaper viltsorterna besitter. På ergonomisk basis grävde vi oss ner i protein och struktur nivå. Där finner man den optimala balansen mellan de olika proteiner och fiber som gör att just dessa viltarter gifter sig med varandra i en smet. Där kom viltkorven till och 2021 valde vi att nu göra detta offentligt och kommersiellt och satsar på en rad SM guld fram över. Våra följande kulinariska skönheter presenteras nedan.

Viltknackekorv

från de djupa småländska skogarna har vi förvaltat detta anrika recept.

En mild korv som passar hela familjen. 400g 4st 

Wildhog hunters Premium,

vår stora stolthet, grundad och skapad av Tim där vi vill uppnå total smaksättning mellan mildhet, hetta, men samtidigt en fräsch medium korv. Med smakerna ost, jalapeno, soltorkad tomat så får vi känslan av en kulinarisk resa i smaker.  300g 2st 

Kabanoss

är vanligtvis en kryddstark korv i en smal form med ett ursprung. Här sa vi först stopp.. jo storleken har betydelse.. här har vi inte snålat då vi upplever en större smakupplevelse med en standard grill korv, något ned tonad kabanoss med det polska receptet som bas har vi sedan utvecklat vår egna kabanoss.  400g 4st

Wildhog hunters ÖL korv

en från början medium stark ölkorv som skulle passa de flesta, av en händelse testade vi att grilla denna och genom proteinets upphettning visade det sig att ölkorven ändrade karaktär helt och blev 2 korvar i en. Fantastisk storsäljare.  400g 8st 

Chorizo

chorizon kommer ursprungligen från iberiska halvön, ( Spanien och Portugal) här använder vi grundrecept som bas men tillägg av ungerska smaker. 400g 4st

Viltgrillisterband

isterband är en lättrökt “grovkornig” korv ofta med syrlig smak som kommer från mjölksyrebakterier. Här har vi minskat på syrlighet, detta för att framhäva smakerna med en lite hårdare rökning. Isterband förekom först i södra Sverige och är ett svenskt recept.  250g 2st 

Jägarinnans favorit

det är en klassisk falukorv med en touch av jägarmaiester. 500g 1st