FRÖJDADALS JAKT

Fröjdadal Jakt & Stugor erbjuder Åtel samt Drevjakt med övernattning i ett av Blekinges modernaste jaktstugor. Förutsättningarna för att fälla vilt är stora då skötseln av jaktmarkerna sker med stor noggrannhet samt att viltstammen i området är stor.

Vid din ankomst kommer en jaktledare ta emot dig för att checka in dig i ett utav våra nybyggda A-frame stugor med magisk utsikt över sjöar och natur.
Stugorna är komplett utrustade med alla moderniteter du kan tänka dig så du behöver enbart tänka på att ta med personliga tillhörigheter samt förtäring. Självklart är din fyrbenta vän hjärtligt välkommen och bo med dig och njuta av naturens bästa sida.

Strax därefter du har hängt av dig sakerna så får du en guidad tur genom markerna och beroende på vilken typ utav jakt du beställt så kommer Jaktledaren därefter visa vart kojorna och åtlarna är utplacerade så du härnäst kan inventera platsen samt gå igenom vilka typer utav vilt som du får lov att jaga vid det specifika tillfället om inget annat har överenskommits.

Du har nu kommit tillbaka till stugan packat upp och slängt ihop något gott och sedan sätter du dig ner på verandan för att avnjuta stunden med en god dryck och gör dig mentalt redo inför jakten.

Jakten börjar! Skitjakt på er!

Plötsligt är det ett mål i siktet och du lyckas få nerverna i styr och kramar av skottet och viltet ligger. Stort grattis!

Skulle du olyckligtvis skadeskjuta djuret så ombesörjer vi eftersök mot en extra kostnad, har du egen hund med dig så kan du självklart använda den i stället.

Du kan i efterhand välja om du vill ta med dig viltet hem eller om vi ska ta hand om viltet helt och hållet?  Allt från inlämning till slakteri, trikintest till styckning och paketering eller göra läckra vilt korvar recept FRÖJDADAL JAKT & STUGOR & WILDHOG HUNTERS det är helt upp till dig. Denna tjänst ingår ej i priset där kommer ett tilläggs pris beroende på hur du vill det ska hanteras. Oavsett lär det vara betydligt mer ekonomiskt och mer ekologiskt än andra alternativ.

LETT UTAV VÅR EXPERTIS OCH PASSION FÖR VERKSTÄLLANDE AV DIN DRÖM TILL ETT GEMENSAMT MÅL. 
”FRÅN SKOG TILL BORD”

PRISER

Jakt

Åteljakt: 2400 kr/Natt/Person, Min 2 personer, Max 10 personer.

Drevjakt: 2400 kr/Dag/Person, Min 4 personer, Max 10 personer.

Eftersök: 1000 kr upp till 5h därefter 250 kr/h. Framkörningsavgift på 500 kr tillkommer.

Köp av skjutet vilt

Slakt och förvaring gäller 2/3 delar utav viltets totalvikt

Viltsvin 45 sek/kilo

Hjort 95 sek/kilo

Rådjur 50 sek/kilo

Hare 200 sek/st

Styckning och paketering

Viltsvin 90 sek/kilo

Hjort 190 sek/kilo

Rådjur 100 sek/kilo

Hare 400 sek/st

 

BOKNING

Kontakta oss på info@frojdadal.se för att boka er jakt hos oss!