FRÖJDADALSVILDSVINSHÄGN

Fröjdadal Viltsvinshägn

Vill du träna din hund är du välkommen att besöka vårt vildsvinshägn. Både erfarna och otränade hundar är välkomna.

Hägnet är på 4 hektar och befinner sig 10 min norr om Ronneby.

Instruktör kommer finnas på plats vid varje släpp.

PRIS:700 kr / Släpp, 3000 kr / heldag (8h) Gäller max 6 hundar.

Man kan även köpa ett medlemskort för 3000 kr och då ingår 5 släpp till ett värde av 3500kr. Medlemskortets giltighet är 2år från inköpsdatum.

Skyddsväst går att låna och det ingår i priset.

Självklart kan man nyttja grillplatsen mellan släppen.

För er som har lite längre att köra kan vi erbjuda en vistelse i våra lyxiga stugor. Med vårt specialerbjudande kan du slappna av och njuta av naturen medan din hund får utlopp för sin energi i vårt kontrollerade och trygga hägn.

Vad ingår:

  1. Släpp I hägn: Ge din jakthund möjligheten att sträcka på benen och utforska vårt hägn under övervakning av vårt erfarna personal. Vårt hägn är utformat för att tillgodose din hunds naturliga behov av rörelse och stimulans.
  2. Lyxig Stugvistelse: Koppla av och varva ned i våra bekväma och välutrustade stugor. Varje stuga är utformad för att erbjuda maximal komfort och en avkopplande atmosfär, så att du kan njuta av en fridfull natts sömn.
  3. Fullständig Anläggningsåtkomst: Utforska våra anläggningsområden och njut av det natursköna landskapet och de många bekvämligheterna som vi har att erbjuda, från vandringsleder till avkopplande områden för att bara sitta och njuta av lugnet.

Pris: Kontakta oss för en skräddarsydd prissättning baserat på din vistelses längd och behov.

För bokning vänligen Ring 0700275529

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.